Page Builder – De Basics

PageBuilder is een plugin die gebruikt wordt om je pagina in te delen. Zo kun je de pagina indelen in meerdere rijen en kolommen en heb je op deze manier 100% controle over de layout van je content.

De basics

We gaan ervan uit dat je weet hoe je een pagina aanmaakt en aan de slag kunt gaan met de PageBuilder. Zo niet, kijk dan eens hier.

Toolbar:

Je kunt de toolbar gebruiken om nieuwe widgets, rijen of kolommen toe te voegen. Je kunt hier ook voorafgebouwde layouts inladen.

Rij acties:

Je kunt gebruik maken van deze knoppen om een rij te verwijderen, aan te passen of te verplaatsen. Klik op de pijltjes en houd ingedrukt om je rij naar boven of beneden te verslepen. Klik op de steeksleutel voor de andere opties.

Live editor:

Als je de Live Editor gebruikt, zie je meteen hoe de pagina er uit komt te zien als de wijzigingen zijn opgeslagen. Ook kun je aan de rechterkant direct op een blok klikken om dat blok direct aan te passen. De Live Editor is een handige tool als je het overzicht van je pagina even kwijt bent!

manual_live-editor