Koppeling naar PDF-bestand maken

De stappen om een koppeling te maken naar je geüploade PDF document. Je kunt een PDF uploaden door in de Editor te klikken  op ‘Media Toevoegen’, of via het menu ‘Media’ aan de linkerkant. Als je PDF is geüpload, ga je naar ‘Media’ > ‘Bibliotheek’. Hier staan al je geüploade bestanden. In deze lijst zoek je de PDF en klik je op ‘Bewerken’

Vervolgens kopieer je de volledige bestands-URL aan de rechterkant. Deze kan je vervolgens gebruiken als bestemmingsdoel voor een link of button in je pagina.