Widget – Knop/Button

Een standaard knop toevoegen / Inked Buttons:

Je kunt eenvoudig een button in je pagina plaatsen door gebruik te maken van de widget ‘Inked Buttons’. Je kunt hier de tekst invoeren, en het doel (destination URL).

Klik op ‘Select Content’ om als doel een interne pagina/bericht te kiezen op je website. Of vul gewoon een URL in. Tip! Gaat je button naar een externe pagina? Vink dan ook ‘Open in a new window’ aan, zodat bezoekers jouw website niet verlaten maar de link in een nieuw venster openen.

De Inked button heeft automatisch de look & feel van jouw website. Zodoende hebben de instellingen bij ‘design en layout’ – m.u.v. uitlijning – geen effect. Wil je volledige controle over de button en afwijken van de look & feel van je website? Gebruik dan de SiteOrigin Button widget (hieronder beschreven).

Een knop toevoegen met vrije layout / SiteOrigin Button

Icon: Voeg een icoon toe aan je button.
Design & Layout: Hier kun je volledig bepalen hoe je button eruit komt te zien. Kies een van de verschillende thema’s (standaard: atom) en ga aan de slag met kleuren, lettertypen en uitlijning.