Velden beschikbaar voor formulieren

Introductie

De toolbox Form Editor groepeert velden in een aantal categorieën: Standaard, Geavanceerd en Post. Dit bericht is een korte verwijzing naar alle standaard veldtypen die beschikbaar zijn in Gravity Forms.

Voor sommige velden moet mogelijk een specifieke Gravity Forms-add-on worden geïnstalleerd om te kunnen functioneren, en daarvoor is mogelijk een bepaald Gravity Forms-licentietype vereist. Die velden zijn hieronder gemarkeerd met een "AO"-superscript.

Als u een veld verwijdert, worden ook alle invoergegevens verwijderd die aan dat formulierveld zijn gekoppeld.

Standaardvelden

Standaardvelden zijn basisformuliervelden die voor vrijwel elk gebruik kunnen worden aangepast. Deze kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan gegevens vast te leggen en op te slaan wanneer een geavanceerd veld niet beschikbaar is om aan uw behoeften te voldoen.

Geavanceerde velden

Geavanceerde velden zijn meer geavanceerde formulierveldtypen met specifiek gebruik in gedachten. Geavanceerde velden kunnen in feite meerdere velden in één container bevatten. Deze velden maken het gemakkelijk om gegevens vast te leggen, zoals een gebruikersnaam, adres, enz.

Prijsvelden

Prijsvelden zijn formuliervelden waarmee u op producten gerichte formulieren kunt maken.